Camper inkomsten programma

 • U houdt van reizen met een eigen camper?
 • U houdt niet van de kosten die een eigen camper met zich meebrengt?
 • U heeft geld op de bank, maar geen zin om negatieve spaarrente te betalen?

Dan hebben wij de oplossing voor u!

Campers zijn net als boten en worden vaak door de eigenaar maar enkele weken per jaar gebruikt, terwijl de kosten het gehele jaar doorlopen!

Waarom dan niet extra geld verdienen met uw eigen camper? U krijgt extra (camper) inkomsten zonder extra inspanningen en de bijkomende zorgen! Daarnaast verandert onze consumptie economie steeds meer in een deel economie, dat weer bijdraagt aan een beter klimaat.

Daarbij komt nog dat uw spaargeld niets meer oplevert. Het is zelfs goed mogelijk dat u al een negatieve rente over uw spaargeld moet betalen. Met ons camper verdien en ontzorg programma kunnen wij u een leuk en winstgevend alternatief bieden!

Hoe werkt ons camper inkomsten programma?

Het programma voor extra camper inkomsten van Campers Brabant biedt u alle voordelen van de beschikbaarheid van uw eigen camper, maar dan zonder alle jaarlijkse zorgen!

Het uitgangspunt is dat u zeer graag in alle vrijheid met een camper op pad wilt en bij ons een nieuwe of een jong gebruikte occasions aanschaft. De camper wordt en blijft uw eigendom. Na de aanschaf geeft u de camper direct bij ons in professioneel beheer. Hierdoor heeft u wel de vruchten, maar niet de lasten! Wij passen als een goed huisvader op uw kostbare bezit!

Het is daarnaast ook mogelijk om de camper gezamenlijk met familie, vrienden of collega’s aankopen onder een B.V of VOF. We adviseren dan tot maximaal 3 eigenaren om toekomstige vakantieplanning en gebruik niet te ingewikkeld te maken.

Campers Brabant neemt u alle financiële, verhuur en onderhoud zorgen uit handen. Ons professioneel verhuurteam zorgt voor huurklanten, contracten, betalingen, bezichtigingen, inname en uitgave van de camper, schoonmaak en het onderhoud.

Onze huurklanten kennen wij persoonlijk en ons team kent uw camper als geen ander!  Wij garanderen een zeer zorgvuldig gebruik, zodat uw camper in top staat zal blijven verkeren!

Ligbed voor buiten

Inkomsten

Campers Brabant zal uw camper in ons professioneel camperverhuur programma opnemen voor een initiële periode van 2 jaar.

Rendement

Kiest u voor dit programma dan ontvangt u per kwartaal 65% van de netto huurinkomsten. Dit is een bedrag na aftrek van eventuele kosten, maar zonder daar iets voor te hoeven doen! Met deze opbrengst kunt u alle vaste lasten van de camper en in veel gevallen ook uw eigen vakantie betalen. Wij zorgen tevens voor winterstalling tegen een gereduceerd tarief en maken de camper gratis winterklaar!

Natuurlijk ondersteunen wij u ook met een goedkopere camperverzekering via ons collectieve bedrijfsverzekering, onderhoud, reparatie en het gemak van laden en lossen op ons terrein als uzelf gaat vertrekken of terugkomt.

Wilt u zelf met de camper weg? Dan geeft u van te voren aan wanneer u uw camper voor eigen gebruik wilt gebruiken en onze verhuurafdeling zorgt dat de camper voor u klaar staat.

Met dit programma bespaart u geld en heeft u geen omkijken naar onderhoud. U verdient zo jaarlijks uw vakantiegeld bij elkaar! Wij zorgen dat uw camper wordt verhuurd, dat deze inkomsten ook uw afschrijvingen dekken en de restwaarde hoog blijft door goed onderhoud.

Een groot misverstand is het feit dat veel klanten denken dat dit hetzelfde is als “timeshare”. Bij timeshare bezit u niets, maar heeft u het gebruiksrecht voor een bepaalde periode per jaar.

Met ons verdien en ontzorg programma hebt u een waardevol bezit en zal de camper na de looptijd van het programma nog steeds een aanzienlijke restwaarde opleveren.

Voordelen van het camper inkomsten programma

 • Jaarlijkse rendement op uw investering (extra inkomen)
 • In plaats van een negatieve spaarrente betalen aan uw bank, zet u uw spaargeld om in een investering met een zeer laag risico, plezier en een positief rendement.
 • U kunt kiezen uit nieuwe of gebruikte campers (max 2 jaar) tegen zeer scherpe prijzen
 • Officiële Sun Driver dealer (Rapido groep) met hoge restwaarde
 • Wij verzorgen gratis de verhuur inventaris ter waarde van € 700 euro
 • 1x Gratis schoonmaak buitenkant camper na eigen gebruik.
 • Collectieve en zeer voordelige verzekeringen inclusief verhuur optie module
 • Speciale afspraken met specialistische bedrijven voor o.a. onderhoud, reparatie en installatie van accessoires op uw camper
 • Gereduceerd tarief voor winterstalling en eventueel gratis winterklaar maken camper
Ligbed voor buiten

Ziet u het al helemaal voor u? Onder de luifel van uw eigen camper midden in de prachtige natuur
met een glaasje wijn en een stukje kaas, genietend van de zon, zonder dat het u maar één cent kost?

Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak in om samen te kijken of dit programma iets voor u is!

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek leggen wij u namelijk graag de mogelijkheden van onze programma’s verder uit. Diverse klanten gingen u al voor!
Wij kunnen u uiteraard met deze klanten in contact brengen, zodat zij hun ervaringen met u kunnen delen.

Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op!