Camper verdien en ontzorg programma

Campers Brabant is momenteel één van de pioniers op het gebied van camper investering programma’s, dat haar oorsprong heeft in de watersport. In de jachten-wereld heeft men namelijk met hetzelfde euvel te maken, dat boten net als campers, vaak door de eigenaar maar enkele weken per jaar worden gebruikt, terwijl de kosten het gehele jaar doorlopen.
Ook verandert de consumptie maatschappij in een deel maatschappij, en beseffen we steeds meer, dat luxe artikelen goedkoper worden zodra het eigendom wordt gedeeld. Om dit ook voor u betaalbaar te maken introduceren wij ons camper ontzorg programma.

Veel mensen dromen van een eigen camper. De aankoop van een eigen camper blijft voor velen helaas een mooie droom. De hoge aankoop-kosten van een luxe camper vormen vaak een struikelblok. Vaak denken mensen dat een eigen camper niet rendabel is omdat het – door gebrek aan tijd – toch de meeste tijd in de garage staat.

 

Hoe werkt ons camper verdien en ontzorg programma

Het camper verdien en ontzorg model van Campers Brabant is een slim aankoop en verhuur programma in één. Uitgangspunt is het concept dat een zeer waardevol bezit bij ons wordt aangekocht en direct in professioneel beheer wordt gegeven zodat u wel de vruchten maar niet de lasten heeft.
Ook kunt u eventueel de camper gezamenlijk met familie, vrienden of collega’s aankopen onder een B.V of VOF. We adviseren tot maximaal 3 eigenaars om toekomstige vakantie-planning en gebruik niet te ingewikkeld te maken. Maar natuurlijk kunt u ook individueel aan dit programma meedoen.

Binnen ons camper verdien model bent en blijft u de eigenaar(s) van de camper en staat deze ook direct bij aankoop op uw naam.
Campers Brabant neemt u alle financiële, verhuur en onderhoud zorgen uit handen. Ons professioneel verhuur team zorgt voor huurklanten, contracten, betalingen, bezichtigingen, inname en uitgave van de camper, schoonmaak en onderhoud. Onze huur-klanten kennen wij persoonlijk en ons team kent uw camper als geen ander en daardoor garanderen wij een zeer zorgvuldig gebruik van uw camper zodat deze in top staat zal blijven verkeren.

 

Vast rendement op uw camper

Campers Brabant zal uw camper in ons professioneel camper verhuur programma opnemen voor een periode van 2 jaar. U als camper eigenaar(s) ontvangt jaarlijks, naast dat wij gedurende de zomerverhuur periode een gedeelte van de vaste lasten voor onze rekening nemen, een gegarandeerde effective vergoeding van 4-6%, afhankelijk van uw eigen campergebruik en periode. Als we 5% effective rente optellen bij gratis 3 weken camper vakantie (U hoeft niet meer te huren) en de besparingen op de vaste lasten gedurende de zomerverhuur periode, dan komt dit neer op een fictief rendement van 11% per jaar! (vraag dat uw bank maar eens!).
Hiermee worden uw afschrijving grotendeels gedekt en blijft de restwaarde aanzienlijk.

 

Variabel rendement op uw camper

U kunt er ook voor kiezen om uw camper in ons verhuur programma te laten opnemen tegen een werkelijk en variabel rendement.
Als camper eigenaar(s) ontvangt u per kwartaal of afgesproken periode een gedeelte van de werkelijke verhuur periode na aftrek van de werkelijke kosten, Ons verhuur afdeling neemt u alle zorgen uit handen tegen 35% commissie, waarbij u maximaal 4 weken de camper van te voren kunt reserveren voor eigen gebruik. Naast een gratis campervakantie, heeft u geen omkijken naar onderhoud en verdiend u jaarlijks uw vakantiegeld bij elkaar en tevens worden uw afschrijvingen gedekt en blijft de restwaarde door goed onderhoud aanzienlijk. Wij zorgen ook voor een collectieve camper verzekering, zodat de jaarlijkse kosten meevallen.

Een groot misverstand is het feit dat veel klanten denken dat dit hetzelfde is als “timeshare”.
Bij timeshare bezit U niets, maar meer U het recht om bezit te gebruiken voor een bepaalde periode per jaar.
Bij partieel en volledig camper eigendom hebt U een waardevol bezit en zal na een bepaalde tijd nog steeds een aanzienlijke restwaarde opleveren.

 

Vijf stappen verwijderd van uw eigen nieuwe camper

 1. U alleen (of samen met vrienden/familie/kennis) kiest één van onze nieuwe luxe SUN DRIVER modellen of zeer jonge occasions.
 2. Wij leveren tegen scherpe inkoopsprijzen. (eventueel BTW retour)
 3. Uw camper wordt contractueel ondergebracht in onze verhuurvloot voor een periode van 2 jaar met eventueel verlenging.
 4. U ontvangt per periode een vergoeding afhankelijk van welk camper verdien model u heeft gekozen.
 5. Na verhuur periode kunt u eventueel verlengen of de camper verkopen tegen een aanzienlijke restwaarde.

 

Voordelen van het camper verdien programma

 • Jaarlijkse vast of variabel rendement op investering (extra inkomen)
 • Alle programma’s gaan uit van 3-4 weken eigen gebruik
 • Afhankelijk van het verdien programma zijn diverse camper kosten inclusief.
 • Officiële Sun Driver dealer met hoge aankoopkortingen en eigen onderhoudsteam
 • Hoge restwaarde. (Rapido groep)
 • Geen borg bij eigen gebruik en natuurlijk kan uw hondje bij eigen gebruik mee. U bent de eigenaar!
 • Collectief lagere verzekeringen en onderhoudskosten
 • Wij kennen uw camper en dragen zorg voor een goed onderhoud en verhuur.

 

Meer weten

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag de voordelen en verschillende verdien programma’s uit.
Tevens gingen diverse klanten u al voor.
Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op.

 

Campers Brabant verdien programma
Variabel of vast rendement
Collectieve camper verzekering
professioneel verhuur en onderhoud
Gratis eigen gebruik
Wij nemen gehele verhuur proces uit handen
Familie bedrijf in Den Bosch
Copy link