Camper verdien en ontzorg programma

Campers Brabant is momenteel één van de pioniers in Nederland op het gebied van camper investering programma’s.
In de watersport heeft men met hetzelfde euvel te maken, dat boten net als campers, vaak door de eigenaar(s) maar enkele weken per jaar worden gebruikt, terwijl de kosten het gehele jaar doorlopen.
Ook verandert langzaam onze consumptie economie in een deel economie. Aangezien ook uw spaargeld op de bank niets meer oplevert kan ons camper verdien en ontzorg programma een leuk en winstgevend alternatief bieden.

 

Hoe werkt ons camper verdien en ontzorg programma

Het verdien en ontzorg programma van Campers Brabant biedt u alle voordelen van de beschikbaarheid van uw eigen camper zonder alle jaarlijkse zorgen!
Uitgangspunt is dat U zeer graag in vrijheid met de camper op pad wil en bij ons één van onze nieuwe modellen of een jong gebruikte occasion aanschaft en deze direct weer in professioneel beheer geeft, zodat u wel de vruchten maar niet de lasten heeft.
Ook kunt u eventueel de camper gezamenlijk met familie, vrienden of collega’s aankopen onder een B.V of VOF. We adviseren tot maximaal 3 eigenaars om toekomstige vakantie-planning en gebruik niet te ingewikkeld te maken. Maar natuurlijk kunt u ook individueel aan dit programma meedoen.

Binnen ons camper verdien model bent en blijft u de eigenaar(s) van de camper en staat deze ook direct bij aankoop op uw naam.
Campers Brabant neemt u alle financiële, verhuur en onderhoud zorgen uit handen. Ons professioneel verhuur team zorgt voor huurklanten, contracten, betalingen, bezichtigingen, inname en uitgave van de camper, schoonmaak en onderhoud.
Onze huurklanten kennen wij persoonlijk en ons team kent uw camper als geen ander
en daardoor garanderen wij een zeer zorgvuldig gebruik van uw camper zodat deze in top staat zal blijven verkeren.

 

Vast of variabel rendement op uw camper

Campers Brabant zal uw camper in ons professioneel camper verhuur programma opnemen voor een initiële periode van 2 jaar. U als camper eigenaar(s) kunt kiezen voor een VASTE of FLEXIBELE vergoeding.
Kiest u voor een VAST RENDEMENT dan ontvangt u jaarlijks na de verhuur periode een gegarandeerde effective vergoeding van 4-6% op uw investering, afhankelijk natuurlijk van uw eigen campergebruik en gebruiksduur. Met deze opbrengst kunt U zeker alle vaste lasten van de camper betalen en zorgen wij tevens voor winterstalling tegen een gereduceerd tarief en maken wij de camper gratis winterklaar!
Natuurlijk ondersteunen wij u ook met een goedkopere camperverzekering via ons collectieve bedrijfsverzekering, onderhoud, reparatie en het gemak van laden en lossen op ons terrein als uzelf gaat vertrekken of terugkomt.

U kunt ook kiezen voor de werkelijk verhuur inkomsten.
Als camper eigenaar(s) ontvangt u per kwartaal 65% van de netto huurinkomsten na aftrek van eventuele kosten zonder daar iets voor te hoeven doen!
U geeft weer van te voren aan wanneer u uw camper voor eigen gebruik wil reserveren en onze verhuurafdeling zorgt dat deze dan voor u klaar staat. ook nu weer bespaart u geld met uw eigen camper en heeft u geen omkijken naar onderhoud en verdiend u jaarlijks uw vakantiegeld bij elkaar. Wij zorgen dat uw camper wordt verhuur en dat deze inkomsten ook uw afschrijvingen dekt en dat de restwaarde hoog blijft door goed onderhoud. Wij zorgen ook voor een collectieve camper verzekering en winterstalling tegen een gereduceerd tarief, zodat de jaarlijkse kosten meevallen.

Een groot misverstand is het feit dat veel klanten denken dat dit hetzelfde is als “timeshare”.
Bij timeshare bezit U niets, maar meer U het recht om bezit te gebruiken voor een bepaalde periode per jaar.
Met ons verdien en ontzorg programma hebt U een waardevol bezit en zal de camper na een bepaalde periode nog steeds een aanzienlijke restwaarde opleveren.

 

Voordelen van het camper verdien programma

  • Jaarlijkse vast of variabel rendement op uw investering (extra inkomen)
  • U kunt kiezen uit nieuwe of gebruikte campers (max 2 jaar) tegen zeer scherpe prijzen
  • Officiële Sun Driver dealer (Rapido groep) met hoge restwaarde.
  • Wij verzorgen gratis de verhuur inventaris ter waarde van €600 euro.
  • 1x Gratis schoonmaak buitenkant camper na eigen gebruik.
  • Collectieve en zeer voordelige verzekeringen inclusief verhuur optie module.
  • Speciale afspraken met bedrijven voor onderhoud, reparatie en installatie van accesoires.
  • Gereduceerd tarief voor winterstalling en eventueel gratis winterklaar maken camper

 

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag de mogelijkheden van onze programma’s uit.
Tevens gingen diverse klanten u al voor en kunnen wij u in contact brengen t.a.v. hun ervaringen.
Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op.

Campers Brabant verdien programma
Extra inkomen
Lage collectieve verzekering plus verhuur
professioneel verhuur en onderhoud
Gratis winterklaar maken
Volledige verhuur uit handen
Familie bedrijf in Den Bosch
Copy link