Camper verdien programma.

Hebt U weleens overwogen om uw camper te verhuren?

Natuurlijk wilt u uw kostbaar bezit niet zomaar uitlenen. Je weet nooit wat je je op de hals haalt. Toch is er een trend gaande in de wereld waarbij kapitale goederen worden verhuurd en gedeeld. Denkt u maar aan huizen, appartementen, jachten en auto’s om er een paar te noemen.
Op camper gebied zijn er grote partijen die bemiddelen bij verhuur. Het enige wat zij doen zijn huurders en verhuurders in contact brengen, zodat U nog steeds veel werk heeft met de actuele verhuurwerkzaamheden.

Campers Brabant bied een totaal oplossing waarbij het gehele beheer en verhuur van uw eigen camper uit handen wordt genomen.
Wij zijn een klein team en gespecialiseerd in verhuur en onderhoud van campers.
Tevens zijn wij UNIEK in Nederland met ons fixed camper verdien programma, waarbij wij een vast inkomen per jaar garanderen, en gedurende de zomerverhuur periode de standaard vaste kosten zoals: stalling, wegenbelasting,verzekering en onderhoudskosten voor onze rekening nemen. Inderdaad u hoort het goed, een vast inkomen ongeacht of uw camper wordt verhuurd.

Ons Camper verdien programma wordt u optioneel aangeboden indien U een nieuwe of jong gebruikte Sun Driver camper bij ons aanschaft. Aangezien wij Sun Driver dealer zijn en elk jaar de allernieuwste modellen in ons verhuurprogramma opnemen, krijgen wij veel nationale en Internationale aanvragen tot verhuur. Deze aanvragen overstijgen ons aanbod, en daar kunt u de vruchten van plukken.

Financieel rendement op uw camper

Als u tot aanschaf van één van onze campers overgaat en deze gedurende de drukke zomermaanden in ons verhuur programma onderbrengt. Dan ontvangt u als camper eigenaar jaarlijks, naast dat wij gedurende de zomerverhuur periode de meeste vaste lasten voor onze rekening nemen, een gegarandeerde effective vergoeding van 4-6%, afhankelijk van uw eigen campergebruik. Als we 5% effective rente optellen bij gratis 2 weken camper vakantie (U hoeft niet meer te huren) en de besparingen op de vaste lasten gedurende de zomerverhuur periode, dan komt dit neer op een fictief rendement van 11% per jaar! (vraag dat uw bank maar eens!).
Hiermee worden uw afschrijving en kosten grotendeels gedekt en houd u geld over, Het programma is bovendien geheel gratis; en u rijdt daardoor vrijwel gratis uw eigen camper.

Tevens hebben wij ons Partieel Camper Programma voor camperliefhebbers die geen eigen camper hebben, maar graag met familie, vrienden of collega’s gezamelijk (max 3 eigenaars) graag een nieuwe camper zouden rijden, en tevens extra inkomsten willen genereren.

De voordelen van ons Camper verdien programma

  • gegarandeerd effectieve Inkomsten van 4-6% per jaar
  • Fictief rendement van minimaal 11% per jaar
  • hoge inruil- restwaarde na programma periode
  • inclusief: 2 weken eigen gebruik (optioneel te verlengen)
  • inclusief: stalling (gedurende zomer verhuur periode)
  • inclusief: professioneel verhuur, reinigen en onderhoud
  • inclusief: verzekeringen (gedurende zomer verhuur periode)
  • inclusief: onderhoud (gedurende zomer verhuur periode)

Met bovenstaand camper verdien programma geven wij een alternatief voor banksparen voor de camperliefhebber. Waarbij met de gegarandeerde inkomsten de afschrijvingskosten van de camper grotendeels wordt gecompenseerd. De kwaliteit/prijs verhouding van deze nieuwe Sun Driver Campers is zo goed, dat het u zal verbazen hoe weinig u afschrijft tov andere campers. Wij rekenen dit graag voor u uit.

Wat als u al een camper bezit?

Als u al een camper bezit en u denkt eraan om inkomsten via verhuur te genereren, dan kunt u gebruik maken van ons camper beheer programma.

Meer weten

Is uw interesse al gewekt? Of wilt u eerst meer informatie over ons camper verdien programma? Neemt u dan contact met ons op.

Campers Brabant All-In Programma

Inkomsten uit uw camper

Professioneel advies

Huurder ID-controle

Track & trace

Stoom reinigen

Z

Onderhoud en stalling

Verhuurcontracten volgens ANWB norm

i

Verzekeringen en juridische afwikkeling schade

Facebook