Camperbeheer programma

Campers Brabant is een jong bedrijf en wil zich graag in deze markt onderscheiden door specialisatie en extra services. Één van onze specialisaties is de verhuur van eigen Campers, en van daaruit hebben wij ook voor u een camperbeheer programma ontwikkeld. Wij begrijpen wat er allemaal bij komt kijken bij het professioneel verhuren van campers en ook de eventuele gevolgen wanneer het een keer fout gaat en u aan de “verkeerde huurder” verhuurt. Uiteraard kunt u dat allemaal in eigen beheer doen, maar als eigenaar van een nieuwe of jonggebruikte camper kunt u ook gebruikmaken van ons camperbeheer service. Dat is wel zo makkelijk en bovenal zeer veilig.

Camperbeheer programma voordelen

Ons camperbeheer programma is speciaal bedoeld voor trotse campereigenaars die graag een extra inkomen willen verdienen maar niet de administratieve rompslomp die erbij komt kijken. Zij willen graag controle houden op wie hun camper huurt, hoe de camper wordt terugbezorgt en wat er gebeurd bij eventuele calamiteiten.

Camperbeheer program:

  1. Verhuur marketing en reclame
  2. Identiteit check huurders
  3. checklist controle lijst voor uw camper
  4. Opstellen verhuurcontract
  5. betalingsafhandeling + borg
  6. Innen van schadeclaims en boetes
  7. Contact tijdens verhuur via ons
  8. optioneel: Lokaal bij ons camper ophalen/afleveren
  9. optioneel: Binnen en buiten stoomreinigen

U blijft dus VOLLEDIG IN CONTROLE van uw kostbaar bezit, maar de risico’s nemen wij u uit handen! Wij vragen hiervoor 15% bemiddelingskosten. U Zorgt dat de camper schoon en gereed staat, en wij verzorgen de klanten en afwikkeling.

Uitgebreide Camperbeheer programma

Natuurlijk kunnen wij ook de volledige verhuur en stalling bij ons verzorgen. Waarbij uw camper bij onze verhuurvloot wordt gevoegd en ons team zorg draagt voor uitgifte en inname, schoonmaken, stoom-reinigen en motor onderhoud gedurende het verhuur seizoen.
Voor de volledige afhandeling van deze services vragen wij 35% beheerskosten.
U hebt gedurende de zomer seizoen dus totaal geen omkijken meer, en kunt met een gerust hart alles aan ons overlaten. De verzekering en wegenbelasting en eventuele andere kosten blijven wel voor u rekening, maar worden ruimschoots vergoed door de extra inkomsten.

Natuurlijk kunnen we ook een op maat oplossing aanbieden.

 

Mocht u interesse gewekt zijn! Neem dan gerust even contact met ons op over de voorwaarden en opbrengsten.

Camperbeheer programma | Camper op een wereldbol

Persoonlijke begeleiding

Z

BKR ID-Controle

Huurcontract

Internationale klanten

Camperbeheer programma | Camper in de ochtendzon
Copy link
Powered by Social Snap