Camperbeheer programma

Campers Brabant is een jong bedrijf en wil zich graag in deze markt onderscheiden door specialisatie en extra services. Eén van onze specialisaties is de verhuur van campers en daar vanuit hebben wij een “Camperbeheer” programma ontwikkeld.

Wij begrijpen wat er allemaal komt kijken bij het professioneel verhuren van campers. De eventuele gevolgen wanneer het een keer fout gaat en u aan de “verkeerde huurder” heeft verhuurd. Dit kunnen wij met onze ervaren professioneels allemaal prima oplossen. Het is uiteraard mogelijk om het verhuren van uw camper allemaal in eigen beheer te doen, maar als eigenaar van een nieuwe of jong gebruikte camper kunt u ook gebruikmaken van ons “Camperbeheer” programma. Dat is wel zo makkelijk en bovenal zeer veilig!

Camperbeheer programma voordelen

Ons camperbeheer programma is speciaal bedoeld voor trotse campereigenaren die graag een extra inkomen willen verdienen, maar geen zin hebben in de administratieve rompslomp die erbij komt kijken. Zij willen graag controle houden op wie hun camper huurt, hoe de camper wordt terugbezorgt en wat er gebeurd bij eventuele calamiteiten.

Camperbeheer programma:

  1. Verhuur marketing en reclame
  2. Identiteit check huurders
  3. Checklist controle lijst voor uw camper
  4. Opstellen verhuurcontract
  5. Betalingsafhandeling + borg
  6. Innen van schadeclaims en boetes
  7. Contact tijdens verhuur via ons
  8. Optioneel: Lokaal bij ons camper ophalen/afleveren
  9. Optioneel: Binnen en buiten stoomreinigen

U blijft dus VOLLEDIG IN CONTROLE over uw kostbare bezit, maar de risico’s nemen wij voor u uit handen! Wij vragen hiervoor 15% bemiddelingskosten (van de netto huurinkomsten). U Zorgt dat de camper schoon en in topconditie gereed staat. Wij verzorgen vervolgens de klanten, uitgifte, inname en de afwikkeling van de verhuur van uw camper.

 

Uitgebreide Camperbeheer programma

Natuurlijk kunnen wij ook de volledige verhuur en stalling voor u verzorgen. De camper wordt dan in onze verhuurvloot opgenomen en ons verhuurteam zorgt voor uitgifte, inname, schoonmaken, stoom-reinigen en motoronderhoud gedurende het verhuurseizoen. Voor de volledige afhandeling van deze services vragen wij 35% beheerskosten van de netto huurinkomsten. U hebt gedurende de zomerseizoen dus totaal geen omkijken meer, en kunt met een gerust hart alles aan ons overlaten. De verzekering (via ons collectief), wegenbelasting en eventuele andere kosten blijven wel voor u rekening, maar worden ruimschoots vergoed door de extra inkomsten.

Natuurlijk kunnen we ook een op maat oplossing aanbieden!

 

Mocht u interesse gewekt zijn! Neem dan gerust even contact met ons op over de voorwaarden en opbrengsten.

Camperbeheer programma | Camper op een wereldbol

Persoonlijke begeleiding

Z

BKR ID-Controle

Huurcontract

Internationale klanten

Camperbeheer programma | Camper in de ochtendzon
Copy link
Powered by Social Snap