Investeringsprogramma Campers2Travel

  • U heeft geld op de bank en zoekt een leuke investering?
  • U bent op zoek naar een mooi rendement?
  • U wilt hierbij geen grote risico’s lopen?

Dan hebben wij de oplossing voor u!

Camper2Travel heeft namelijk de ambitie om de Campervloot gecontroleerd te gaan uitbreiden in de regio Brabant (campersbrabant.nl) en onze nieuwe regio Noord-Holland (campersnoordholland.nl). In deze gebieden zien wij, door de grote vraag naar verhuurcampers, kansen om extra verhuurcampers in te zetten.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een beperkt aantal investeerders die naast het helpen groeien van een familiebedrijf een mooi rendement na streven, maar geen grote risico’s willen lopen met hun investering.

Herkent u zich hierin? Lees dan verder, want wij hebben een prachtig voorstel voor u!

Voorstel:
U investeert een bedrag van minimaal € 40.000,–. Wij kopen samen met uw investeringsbedrag een gloed nieuwe Sun Driver of PLA camper (ter waarde van minimaal € 65.000,–) voor in onze verhuurvloot en u krijgt over uw geïnvesteerde bedrag maar liefst 4,00 % per jaar rendement. Daarnaast krijgt u tijdens de looptijd van de investering elk jaar één week gratis de beschikking over een camper in het voor- of naseizoen* inclusief de beschikking over een luxe tuinset, Campernavigatie en eindschoonmaak (ter waarde van totaal  € 1.155,– euro). Na 3 jaar ontvangt u uw investering volledig terug.

U kunt er ook voor kiezen om geen gebruik te maken van de volledig complete week gratis camperhuur, dan krijgt u een vergoeding van 5,0% per jaar over uw investering en ontvangt u na 3 jaar uw volledige inleg terug.

Looptijd:
Na maximaal 3 jaar wordt de camper verkocht en ontvangt u uw volledige inleg terug.

Ligbed voor buiten

Looptijd:
Na maximaal 3 jaar wordt de camper verkocht en ontvangt u uw volledige inleg terug.

Zekerheid:
De nieuwe camper geldt ook gelijk als het onderpand tijdens de gehele periode van uw investering. Deze zal aan u worden verpand met het 1e verpandingsrecht. Dit geeft u naast de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennoten van Camper2Travel VOF een goede zekerheid, mocht Campers2Travel de verplichtingen naar u als investeerder niet kunnen nakomen. Deze camper zal ten alle tijden uw investeringsbedrag namelijk volledig dekken!

Voorbeeld:
Stel u investeert een bedrag van € 40.000,–  en Campers2Travel koopt daarmee een nieuwe camper ter waarde van minimaal € 65.000,–.  Deze nieuwe camper zal door Camper2Travel worden verhuurd aan vakantiegangers die hier heerlijk van kunnen genieten. De camper is tijdens uw investering volledig casco verzekerd en zal door onze gespecialiseerde verhuurafdeling in nieuwstaat worden gehouden, waardoor wij na maximaal 3 jaar een hoge inruilwaarde kunnen realiseren.

U krijgt per jaar een vergoeding voor uw inleg van € 1.600,– (4%) en daarnaast kunt u één week gratis gebruik maken van een camper naar keuze uit ons verhuurassortiment (waarde: € 1155,–). Dit levert u een jaarlijks voordeel op van totaal € 2.755,– (6,9%). Daarbij bespaart u mogelijk ook nog een negatieve spaarrente betaling aan uw bank uit.

Einde looptijd:
Na maximaal 3 jaar wordt de camper verkocht voor een bedrag van rond de € 54.000,– en ontvangt u het volledig geïnvesteerde bedrag terug. Als eerste krijgt u ook de mogelijkheid om de camper over te nemen (mocht u dat willen).

 

Ziet u het al helemaal voor u? Onder de luifel van de camper midden in de prachtige natuur
met een glaasje wijn en een stukje kaas, genietend van de zon, zonder dat het u één cent kost?

Laat het ons dan weten, dan plannen we een afspraak in om samen te kijken of dit programma iets voor u is!

Tot snel!

Team Campers Brabant / www.campersbrabant.nl /  085-06 53 043/  info@campers2travel.nl

*Voorseizoen: 01-04 / 12-06    /        Naseizoen: 04 -09  / 15-10