Partieel Camper Programma

Campers Brabant is momenteel één van de pioniers op het gebied van partieel camper eigendom, dat haar oorsprong heeft in de watersport. In de wereld van de Jachten heeft men namelijk met hetzelfde euvel te maken. De boten worden net als campers maar enkele weken per jaar gebruikt, terwijl de kosten het gehele jaar doorlopen. Onze consumptiemaatschappij verandert en we beseffen steeds meer dat luxe artikelen goedkoper worden zodra het eigendom wordt gedeeld.

Veel mensen dromen van een eigen camper en de aankoop van een eigen camper blijft voor velen (helaas) een mooie droom. De hoge aankoopkosten van een luxe camper vormen vaak een struikelblok. Daarnaast denken veel mensen dat een eigen camper niet rendabel is, omdat de camper – door gebrek aan tijd – toch de meeste tijd in de garage staat.

 

Hoe werkt Partieel camper eigendom

Het partieel camper programma van Campers Brabant is een slim aankoop, verhuur en gedeeld eigendom programma in één. Het uitgangspunt is dat het concept met een zeer waardevol bezit wordt gedeeld met vrienden, familie of collega’s. De innercircle van mensen die u vertrouwd en/ of met mensen die ook uw camperpassie delen. We adviseren tot maximaal 3 eigenaren, zodat de toekomstige vakantie-planning niet te ingewikkeld wordt. Maar natuurlijk kunt u ook individueel aan dit programma meedoen. Iedere eigenaar betaalt zijn gedeelte van de totale investering. De kosten worden door alle eigenaren gedeeld en zijn dus veel lager dan bij een camper in volledig eigen bezit. Deel de lasten en de lusten.

Binnen ons partieel camper programma bent en blijft u de (mede) eigenaar van de camper. Campers Brabant neemt u alle financiële en onderhoud zorgen uit handen. Afhankelijk van u gekozen verdien programma nemen wij diverse zaken uit handen zoals: onderhoud, verhuur, inname en uitgifte van camper, schoonmaak, verzekering en stalling. Zodat u optimaal kunt genieten van uw vrije tijd.

 

Vijf stappen verwijderd van uw eigen nieuwe camper

 1. U alleen (of samen met vrienden/familie/kennis) kiest één van onze nieuwe luxe SUN DRIVER  of PLA modellen.
 2. Wij leveren tegen scherpe inkoopsprijzen (eventueel BTW retour bij aankoop op een onderneming).
 3. Uw camper wordt contractueel ondergebracht in onze verhuurvloot voor een periode van 2 tot 4 jaar.
 4. U ontvangt jaarlijks een overeengekomen vergoeding incl. bepaalde onkosten en vakantie-gebruik.
 5. Na het verhuurcontract verkoopt u uw camper en krijgt u de restwaarde retour.

 

Voordelen van het partieel camper programma

 • Jaarlijkse rendement / camper verdien model
 • Inclusief: 2-3 weken eigen gebruik (optioneel langer)
 • Inclusief bepaalde onkosten afhankelijk van u gekozen camper verdien model
 • Officiële Sun Driver dealer met hoge aankoopkortingen.
 • Hoge restwaarde (Rapido groep)
 • Geen borg bij eigen gebruik
 • Eventueel hond mee

 

Meer weten

Vaak hebben wij al klanten die op zoek zijn naar (mede) investeerders/eigenaren en wij brengen u graag met hen in contact! 

Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

 

Campers Brabant Partieel Eigendom
Gedeelde lasten
Extra inkomsten
vast of variabel rendement
Gratis 3 weken eigen gebruik