Partieel Camper Programma

Campers Brabant is momenteel één van de pioniers op het gebied van partieel camper eigendom, dat haar oorsprong heeft in de watersport. In de jachten-wereld heeft men namelijk met hetzelfde euvel te maken, dat boten net als campers, vaak door de eigenaar maar enkele weken per jaar wordt gebruikt, terwijl de kosten het gehele jaar doorlopen.
Ook verandert de consumptie maatschappij, en beseffen we steeds meer, dat luxe artikelen goedkoper worden zodra het eigendom wordt gedeeld.

Veel mensen dromen van een eigen camper. De aankoop van een eigen camper blijft voor velen helaas een mooie droom. De hoge aankoop-kosten van een luxe camper vormen vaak een struikelblok. Vaak denken mensen dat een eigen camper niet rendabel is omdat het – door gebrek aan tijd – toch de meeste tijd in de garage staat.

Hoe werkt Partieel camper eigendom

Het partieel camper programma van Campers Brabant is een slim aankoop, verhuur en gedeeld eigendom programma in één. Uitgangspunt is het concept dat een zeer waardevol bezit wordt gedeeld met vrienden, familie of collega’s. Uw innercircle. Mensen die ook uw camper-passie delen.
We adviseren tot maximaal 3 eigenaars om toekomstige vakantie-planning niet te ingewikkeld te maken. Maar natuurlijk kunt u ook individueel aan dit programma meedoen. Iedere eigenaar betaalt zijn gedeelte van de totale investering. De kosten worden door alle eigenaars gedeeld en zijn dus veel lager dan bij een camper in volledig eigen bezit. Deel de lasten en de lusten.

Binnen ons partieel camper programma bent en blijft u echter de eigenaar(s) van de camper. Campers Brabant neemt u alle financiële en onderhoud zorgen uit handen. Het onderhoud, de schoonmaak, de verzekering en stallingsgeld zijn voor onze rekening zodat u alle tijd heeft om te genieten van uw vrije tijd.

Financieel rendement op uw camper

Campers Brabant zal uw camper in ons professioneel verhuur programma opnemen. U als camper eigenaar(s) ontvangt jaarlijks, naast dat wij gedurende de zomerverhuur periode de meeste vaste lasten voor onze rekening nemen, een gegarandeerde effective vergoeding van 4-6%, afhankelijk van uw eigen campergebruik. Als we 5% effective rente optellen bij gratis 2 weken camper vakantie (U hoeft niet meer te huren) en de besparingen op de vaste lasten gedurende de zomerverhuur periode, dan komt dit neer op een fictief rendement van 11% per jaar! (vraag dat uw bank maar eens!).
Hiermee worden uw afschrijving grotendeels gedekt, Het programma is bovendien geheel gratis; en u rijdt daardoor vrijwel gratis uw eigen camper.

Een groot misverstand is het feit dat veel klanten denken dat dit hetzelfde is als “timeshare”.
Bij timeshare bezit U niets, maar meer U het recht om bezit te gebruiken voor een bepaalde periode per jaar.
Bij partieel eigendom hebt U een waardevol bezit en zal na een bepaalde tijd nog steeds een aanzienlijke restwaarde opleveren.

Vijf stappen verwijderd van uw eigen nieuwe camper

 1. U alleen (of samen met vrienden/familie/kennis) kiest één van onze nieuwe luxe SUN DRIVER modellen of jonge occasions.
 2. Wij leveren tegen scherpe inkoopsprijzen. (eventueel BTW retour)
 3. Uw camper wordt contractueel ondergebracht in onze verhuurvloot voor een periode van 2 tot 4 jaar.
 4. U ontvangt jaarlijks een overeengekomen vergoeding incl. onkosten en vakantie-gebruik.
 5. Na verhuurperiode verkopen wij uw camper en krijgt u de restwaarde.

Voordelen van het partieel camper programma

 • Jaarlijkse vaste EFFECTIEVE vergoeding van 4 tot 6%. (afhankelijk van eigen gebruik)
 • Inclusief: 2 weken eigen gebruik. (optioneel langer huren)
 • Inclusief: stalling, verzekering, onderhoud en wegenbelasting gedurende zomermaanden.
 • Officiële Sun Driver dealer met hoge aankoopkortingen.
 • Hoge restwaarde. (Rapido groep)
 • Geen borg bij eigen gebruik.
 • eventueel hond mee als alle eigenaren het toestaan

Meer weten

Vaak hebben wij al klanten die op zoek zijn naar mede investeerders/eigenaars. Wij brengen u in contact.
Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

Campers Brabant Partieel Eigendom

geen onderhoudskosten

Hoge restwaarde

4-6 procent vaste vergoeding per jaar

Gratis eigen gebruik

Facebook