Partieel Camper Programma

Campers Brabant is momenteel één van de pioniers op het gebied van partieel camper eigendom, dat haar oorsprong heeft in de watersport. In de jachten-wereld heeft men namelijk met hetzelfde euvel te maken, dat boten net als campers, vaak door de eigenaar maar enkele weken per jaar wordt gebruikt, terwijl de kosten het gehele jaar doorlopen.
Ook verandert de consumptie maatschappij, en beseffen we steeds meer, dat luxe artikelen goedkoper worden zodra het eigendom wordt gedeeld.

Veel mensen dromen van een eigen camper. De aankoop van een eigen camper blijft voor velen helaas een mooie droom. De hoge aankoop-kosten van een luxe camper vormen vaak een struikelblok. Vaak denken mensen dat een eigen camper niet rendabel is omdat het – door gebrek aan tijd – toch de meeste tijd in de garage staat.

 

Hoe werkt Partieel camper eigendom

Het partieel camper programma van Campers Brabant is een slim aankoop, verhuur en gedeeld eigendom programma in één. Uitgangspunt is het concept dat een zeer waardevol bezit wordt gedeeld met vrienden, familie of collega’s. Uw innercircle. Mensen die ook uw camper-passie delen.
We adviseren tot maximaal 3 eigenaars om toekomstige vakantie-planning niet te ingewikkeld te maken. Maar natuurlijk kunt u ook individueel aan dit programma meedoen.
Iedere eigenaar betaalt zijn gedeelte van de totale investering. De kosten worden door alle eigenaars gedeeld en zijn dus veel lager dan bij een camper in volledig eigen bezit. Deel de lasten en de lusten.

Binnen ons partieel camper programma bent en blijft u echter de eigenaar(s) van de camper. Campers Brabant neemt u alle financiële en onderhoud zorgen uit handen. Afhankelijk van u gekozen verdien programma nemen wij diverse zaken uit handen zoals: onderhoud, verhuur, inname en uitgifte van camper, schoonmaak, verzekering en stalling. Zodat u optimaal kunt genieten van uw vrije tijd.

 

Vijf stappen verwijderd van uw eigen nieuwe camper

 1. U alleen (of samen met vrienden/familie/kennis) kiest één van onze nieuwe luxe SUN DRIVER modellen of jonge occasions.
 2. Wij leveren tegen scherpe inkoopsprijzen. (eventueel BTW retour)
 3. Uw camper wordt contractueel ondergebracht in onze verhuurvloot voor een periode van 2 tot 4 jaar.
 4. U ontvangt jaarlijks een overeengekomen vergoeding incl. bepaalde onkosten en vakantie-gebruik.
 5. Na verhuur contract verkoopt u uw camper en krijgt u de restwaarde retour.

Voordelen van het partieel camper programma

 • Jaarlijkse vast of variabel rendement afhankelijk van u gekozen camper verdien model
 • Inclusief: 2-3 weken eigen gebruik. (optioneel langer)
 • Inclusief bepaalde onkosten afhankelijk van u gekozen camper verdien model
 • Officiële Sun Driver dealer met hoge aankoopkortingen.
 • Hoge restwaarde. (Rapido groep)
 • Geen borg bij eigen gebruik.
 • eventueel hond mee als alle eigenaren het toestaan

Meer weten

Vaak hebben wij al klanten die op zoek zijn naar mede investeerders/eigenaars. Wij brengen u in contact.
Is uw interesse gewekt, neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

Campers Brabant Partieel Eigendom
Gedeelde lasten
Extra inkomsten
vast of variabel rendement
Gratis 3 weken eigen gebruik
Copy link
Powered by Social Snap