Deze service is niet meer beschikbaar.

Zie voor andere services deze pagina

Professioneel stoomreinigen camper of auto

De meeste camperaars zijn vaak lang bezig om hun waardevol bezit schoon en netjes achter te laten na een korte of een lange trip. Het is een tijdrovende bezigheid waarbij veel water wordt verbruikt en bovendien niet echt bevorderend voor de vochtbestendigheid binnen in de camper. Speciaal bij de wat oudere campers moet men voorzichtig zijn met te veel water gebruik. Groot voordeel van stoomreinigen is ongetwijfeld het feit dat moeilijk bereikbare plekken nu makkelijk bereikt kunnen worden. Denk aan de voet van kranen, hoeken in toiletten, badkamers, keukens, rubbers, afdichtingen etc. De spuitmond van de stoomreiniger komt praktisch overal.

Stoomreinigen

Campers Brabant reinigt al haar campers in onze verhuurvloot professioneel na elke verhuur periode d.m.v stoom. Met stoomreinigen wordt vervuiling losgeweekt, dus niet weggespoten zoals bij hogedruk reinigen. Het opgewekte stoom weekt fecaliën, schimmels, bacteriën, urineresten en andere verontreinigingen. De dieptereinigende werking van het stoom verbreekt het spanningsveld van het vervuilde oppervlak en doodt bacteriën en andere ongewenste micro-organismen. Een relatief nieuwe techniek is het zogenaamde ‘stoommoppen’ waarbij in één handeling vuil losgeweekt wordt en gelijktijdig door een microvezeldoek wordt verwijderd.
Wij maken zowel de binnenkant, als de buitenkant van uw camper/auto weer helemaal schoon door middel van stoom en dit allemaal bij ons in ‘s-hertogenbosch.

Exterieur en interieur

Met onze camper exterieur reinigingsbehandeling behandelen wij uw camper met de grootste zorg. De buitenkant (inclusief het dak) wordt volledig gereinigd en in de glansbescherming gezet. Maar ook kunnen wij de zwarte rubberstrepen op uw camper verwijderen, groene- en zoute aanslag verwijderen, verkleurde kitranden weer op kleur brengen en reinigen wij uw kunststof ramen krasvrij.De bekleding en kussens van uw camper worden met onze stoomreiniging niet alleen weer zo schoon als nieuw, maar de stoomreiniging zorgt er ook voor dat het hygiënisch schoon wordt. Bacteriën worden gedood.

 

Keuze uit de volgende programma’s

1) CampersBrabant Clean-total   (€50 per meter)
  • Interieur stofzuigen en stoomreinigen (incl: banken en stoelen)
  • Exterieur stoomreinigen en glansprotector aanbrengen

2) CampersBrabant Clean-interieur  (€25 per meter)

  • Interieur stofzuigen en stoomreinigen (incl: banken en stoelen)
  • Stoomreinigen bedden/matrassen

3) CampersBrabant Clean-exterieur  (€35 per meter)

  • Exterieur stoomreinigen en glansprotector aanbrengen
  • Speciale aandacht kit en afdichtingen.

* Standaard personen auto rekenen wij 4 meter.
Wilt u een afspraak maken neemt dan contact met ons op. (alleen op afspraak)

Campers Brabant All-In Programma

Bekleding hygienisch schoon

Stoom voor 95 procent droog

stoomreinigen is vervuiling losweken

doodt bacterien en andere ongewenste micro-organismen

Ecologisch verantwoord

Facebook