Het Coronavirus houdt ons sinds maart 2020 elke dag weer bezig. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft voor diverse gebieden een negatief reisadvies afgegeven en houdt ons net als de touroperators en vliegmaatschappijen dagelijks op de hoogte i.v.m onze vakantiebestemmingen. Verder zijn er restricties opgelegd en momenteel bij het schrijven van dit artikel zijn vele grenzen gesloten en wordt er geadviseerd om niet te reizen.

I.v.m bovenstaande zijn reizigers minder geneigd om vooraf een vakantie te boeken, maar is er dan geen alternatief?
Wij denken zelf van wel want op enig moment in de toekomst zal ook deze virus onder controle zijn en zullen de restricties langzaam worden opgeheven. Ja zult u denken, dat zou ik als verhuurder ook zeggen…..Maar is dat ook zo!
Even wat feiten op een rij.

A) U wilt flexibel zijn? toch? want je kunt niet in de toekomst kijken en je weet niet welke landen hun restricties langer in stand houden.
B) Niet afhankelijk zijn van een specifiek gebied, hotel of plaats?
C) Niet graag in overbevolkte luchthavens, campings of gebieden vertoeven.
D) Niet weer in quarantaine moeten wegens één Corona geval in je hotel, vliegtuig of boot?

Wij denken dat na het hoogtepunt van deze crisis een campervakantie dat alles juist kan bieden!

U kunt nu uw camper reserveren en het reisdoel samen met uw gezin tot de allerlaatste dag uitstellen.
Zelfs tijdens uw reis kunt u leuke maar toch noodzakelijke aanpassingen maken.
U reist alleen, met uw familie leden of vrienden, en kunt kiezen om nieuwe pittoreske dorpjes, berggebieden of natuurgebieden te ontdekken en grote steden en menigte te mijden.
Aldaar hebt u de keuze om enkele dagen wild te kamperen of alleen camperplaatsen met brede plekken aan te doen, waarbij u minimaal 2 meter van uw buurman staat.
U hebt uw eigen eten en flessen water bij u en tapt gewoon wat stroom af wat virusvrij is 🙂
Wij verwachten dat camperplaatsen en campings aangepast beleid zullen voeren om zodoende aan de strikte eisen van veiligheid te voldoen en dus weer open mogen. U kunt namelijk op veilige afstand blijven en hebt alles bij de hand.

Wij verwachten dat de restricties dit jaar langzaam per land zullen worden opgeheven, maar dat 2020 bij uitstek een  jaar wordt om toch maar eens Nederland met zijn wadden, Veluwe, stranden en duinen te bezoeken per camper. Zo werkt u ook mee om onze zwaar getroffen MKB sector alsnog een fantastisch jaar te bezorgen…….Wij rekenen op u!

Campers Brabant