Wij willen graag dit zeer makkelijke recept met jullie delen.
Als je met de camper op vakantie gaat dan is het weleens fijn dat je snel een lekkere maaltijd op tafel kunt zetten zonder veel afwas.
Dit recept hebben we gevonden op internet en natuurlijk hebben we het eerst zelf geprobeerd.
Het recept blijkt heel makkelijk in 1 pan te bereiden en het is ook nog eens lekker eenvoudig.

Wat heb je nodig voor 2 personen:

  • 4 tomaten (in blokjes gesneden zonder vruchtvlees)
  • 200gr. spaghetti (in tweeën breken)
  • 1/2 rode ui (gesnipperd, wit mag ook hoor 🙂
  • 2 teentjes knoflook (fijn gesneden)
  • 1 afgestreken eetlepel gedroogde basilicum of 2 verse takjes (gewassen en gesneden)
  • flinke scheut olijfolie
  • 1/2 tablet groentebouillon
  • 375ml. water
  • peper en/of paprikapoeder
  • parmezaanse geraspte kaas

Je kunt ook stukjes paprika toevoegen en/of wat dun gesneden prei-ringetjes

Hoe maak je het:
Doe het water in een pan en voeg alle ingrediënten toe. Easy!
Breng het aan de kook en blijf het regelmatig doorroeren.
Als het kookt nog ongeveer 10 minuten laten doorkoken en blijf regelmatig doorroeren (dit is belangrijk)
Het gerecht is klaar als al het water is verdampt en de smaakstoffen zijn opgenomen door de spaghetti.
Dus je hoeft de spaghetti niet af te gieten…
Verdeel de spaghetti over 2 borden en strooi er wat parmezaanse kaas overheen.

Onze ervaring:
Het is inderdaad een heel makkelijk, snel en smaakvol gerecht dat je kunt bereiden in 1 pan.
Eventueel zou je het kunnen uitbreiden met geruld gehakt, maar dan moet je 2 pannen afwassen 🙂
De gewone spaghetti kun je ook vervangen door gluten vrije spaghetti.
Dan heb je dus een simpel en lekker vegetarisch en glutenvrij gerecht.

Eet smakelijk.

Bron: camperpunt.nl

Facebook