Extra services

Campers Brabant is een jong bedrijf en wil zich graag in deze markt onderscheiden dmv specialisatieextra services en camper programma’s aan te bieden.
Naast onze speciale camper programma’s zijn wij druk bezig om nieuwe camper services te ontwikkelen samen met onze zakelijke partners.
Momenteel hebben we volgende services ontwikkeld:

 

Track en Trace installatie service

De ultieme manier om toch uw camper te beveiligen is WETEN waar deze zich bevind na de diefstal
Op basis van bovenstaand ODB2 protocol leveren en installeren wij onze GPS tracker met pre-paid sim kaart. (Lees verder)

Camper importeer service

U hebt een hele mooie en betaalbare camper gezien in het buitenland. Maar wat nu?
Campers Brabant gaat met u aan de slag en onderzoekt prijs en kwaliteit van de u gekozen camper. Op basis van onze kennis van de markt en import ervaring nemen wij het gehele traject uit handen tegen een betaalbare prijs.

Camper one-way service

Mocht u zeer graag een bepaald land of regio willen bekijken,maar ziet u op tegen de lange rit. Dan bied Campers Brabant in samenwerking mat haar partners de One-way service aan waarbij wij onze huurcamper of uw eigen camper op plaats van bestemming brengen en u oppikken van het vliegveld en zelf terug vliegen., waarbij U meteen kunt beginnen met camper cruisen  (Service nog in ontwikkeling)

Camper zomer-klaar service

In samenwerking met onze RDW geregistreerde partner in Boxtel kunnen wij het gehele traject uit handen nemen en de camper bij u thuis ophalen en na grondige inspectie, reparatie of installatie weer bij u voor de deur afleveren tegen een zeer betaalbare prijs.

 

Bekijkt u rustig deze services en mochten er vragen zijn, dan neemt u gerust even contact op.
Graag zien we U terug in Den Bosch

Camper programma's Camper Brabant
Z

Graag denken wij met u mee...

Z

Goede klanten referenties

Z

Betrouwbare partner

Facebook