Extra services

Campers Brabant is een jong bedrijf en onderscheidt zichzelf door specialisatie, extra services en alternatieve camper programma’s.
Naast onze speciale camper programma’s zijn wij druk bezig om nieuwe camper services te ontwikkelen samen met onze zakelijke partners.

Momenteel hebben wij de volgende services ontwikkeld:

 

Vochtmeting en aankoopadvisering

Vocht in het dak, vloer of de wanden kan zorgen voor het verrotten van de houten onderdelen van uw camper of caravan. Het is zelfs één van de meest voorkomende problemen! Daarom adviseren wij u bij aankoop een vochtmeting te laten uitvoeren. Ook kunt u ons inschakelen voor een compacte aankoopkeuring. Wij checken dan de camperopbouw gedeelte waaronder: RDW rapport, kenteken, onderzoek met onderhoudsboekjes, dak, bodem en aanhechtingen, gas, water en electra. Ook doen we een gedeeltelijke motor inspectie.
(Lees verder)

 

Track en Trace installatie service

De ultieme manier om toch uw camper te beveiligen is WETEN waar deze zich bevind na de diefstal
Nu denkt u natuurlijk, “ja maar dat gaat altijd gepaard met hoge inbouw-kosten en maandelijkse telefoon abonnementen”.
Wij hebben een beproefde oplossing gevonden zonder hoge inbouwkosten en zonder maandelijkse kosten/abonnement.
(Lees verder)

 

Camper import service

U hebt een hele mooie en betaalbare camper gezien in het buitenland. Maar wat nu?
Campers Brabant gaat met u aan de slag en onderzoekt prijs en kwaliteit van de u gekozen camper. Op basis van onze kennis van de markt en import ervaring nemen wij het gehele traject uit handen tegen een betaalbare prijs.
Stuur ons een email en wij gaan voor u aan de slag

 

Camper one-way service

Mocht u zeer graag een bepaald land of regio willen bekijken,maar ziet u op tegen de lange rit. Dan bied Campers Brabant in samenwerking mat haar partners de One-way service aan waarbij wij onze huurcamper of uw eigen camper op plaats van bestemming brengen en u oppikken van het vliegveld en zelf terug vliegen, waarbij U meteen kunt beginnen met camper cruisen  (Service nog in ontwikkeling)

 

Camper zomer-klaar service

In samenwerking met onze RDW geregistreerde partner in Boxtel kunnen wij het gehele traject uit handen nemen en de camper bij u thuis ophalen en na grondige inspectie, reparatie of installatie weer bij u voor de deur afleveren tegen een zeer betaalbare prijs.

 

Bekijkt u rustig deze services en mochten er vragen zijn, dan neemt u gerust even contact op.
Graag zien we U terug in Den Bosch

Camper tips