Compacte camper aankoopkeuring met vochtmeting

Het aankopen van een tweedehands camper of camperoccasion geeft risico’s. En natuurlijk kun je nooit alle risico’s uitsluiten, maar je kunt wel zoveel mogelijk via een camper aankoopchecklist nalopen.
Dit kun je zelf doen of je neemt een camper professional mee bij een bezichtiging. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan doen wij het gewoon zelf op locatie bij de verkoper.

Wij verrichten camper vochtmetingen of vochtmetingen inclusief aankoopadvisering op locatie bij de verkoper.

Vochtmeting tegen verrotting van houten delen in campers en caravans

Vocht in het dak, vloer of de wanden kan zorgen voor het verrotten van de houten onderdelen van uw camper of caravan. Het is zelfs één van de meest voorkomende problemen! Daarom adviseren wij u minimaal één keer per jaar, voordat de camper in de stalling gaat, of bij een camper occasion aankoop een vochtmeting te laten uitvoeren.

Compacte camper aankoopkeuring

U kunt bij aankoop van een camper naast de vochtkeuring ook een aankoopadvies verkrijgen.
Hierbij verrichten wij een vochtkeuring en checken wij de algehele staat van de camper. Zoals dak, bodem, interieur, zijwanden, ramen, gas, banden en electro. Tevens checken wij het onderhoudsboekje, RDW geschiedenis, kenteken en lezen wij het motormanagement systeem uit. Wij geven dan een algemeen advies over de staat van de camper en welke aandachtspunten er volgens ons zijn. U kunt dan met de checklist van aandachtspunten gaan onderhandelen met de verkoper.
Onze aandachtspunten betreffen dus de camperopbouw gedeelte zelf en niet zozeer het motorische gedeelte. U zult dus voor het motor gedeelte even naar een erkend garagebedrijf moeten.

kosten en afspraak

Een vochtmeting neemt ongeveer 45 minuten in beslag en u krijgt dan van ons een vochtrapport. Van elk gemeten punt wordt in het rapport de waarde aangetekend. Mochten wij iets tegenkomen dan kunnen we direct een afspraak inplannen met één van onze camper partners in de buurt.

Mocht u een vochtmeting willen combineren met een aankoopadvies check dan neemt dit ongeveer anderhalf uur in beslag en krijgt u van ons diverse rapportages.

Kosten vochtmeting is € 100,–
Kosten vochtmeting + aankoopadvisering is € 200,–
Bovenstaande opties kunnen ook op locatie. Wij rekenen dan naast bovenstaande bedragen:  € 25 euro voorrijkosten +  € 0,35 euro per kilometer.

Uiteraard is maatwerk bespreekbaar! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

U kunt direct een afspraak inplannen op onze contact pagina.