Campervakanties onderdeel van het nieuwe normaal

In onze  camperblog hebben wij al laten weten dat een campervakantie een zeer veilig alternatief vormt voor reguliere vakanties. We zien momenteel dat de restricties langzaam worden verlicht en dat mensen weer hoop krijgen dat men dit jaar toch nog even met familie of vrienden op vakantie kan tegen een betaalbare prijs. Het vliegen naar verre bestemmingen zit er helaas eventjes niet in.

Een campervakantie is bij uitstek geschikt om aan deze nieuwe 1,5m samenleving deel te nemen.
Denkt u even aan het volgende:

  • Eigen voedsel en watervoorziening.
  • Vriest u thuis alvast wat voedsel in en neem het mee op vakantie (Vriezer aanwezig).
  • Eigen sanitair, zeep, washandjes en eventueel handschoentjes.
  • Eigen slaapgelegenheid, lakens, kussens en kleding.
  • Flexibel om grote toeristische trekpleisters en campings die niet aan de 1,5m voldoen te mijden
  • Bezoek een rustig bos, duin, heide en of andere gebieden
  • Wordt lid van “het groene boekje” of “France passion“.

Maar bovenal voor dit jaar ondersteun BV Nederland, haar MKB en kleine lokale ondernemers door hier op vakantie te gaan!

Velen zijn al open en hebben maatregelen genomen voor een 1,5m samenleving, denk maar eens aan Friesland, Groningen, Drenthe en Zeeland. Maar ook Duitsland zal de grenzen komende weken langzaam weer open stellen.

Nederland kent zoveel verborgen plekjes en de natuur is overal rijkelijk aanwezig en dus valt er hier zoveel te ontdekken. De diverse bosgebieden met talloze vennetjes en statige landgoederen met prachtige tuinen en velden. Hier vind je talloze natuurkampeerterreinen en kastelen die in bezit  zijn van particulieren, boeren of overheden. Bezoek bijvoorbeeld de Wadden, Pieterburen, de Hunebedden, Zeeland, de Deltawerken, Friesland en zijn meren, de grotten in Limburg, Kastelen met hun tuinen en duinen………Moet ik nog even doorgaan? 🙂

Onze tip voor dit jaar 2021.
Heerlijk Nederland verkennen samen met het “groene boekje” of app waarin kleinschaligheid en natuurcampings het uitgangspunt zijn en u samen met uw geliefden geweldig kunt genieten.

Boek nu alvast optioneel uw camper want wij verwachten de komende weken een groot aantal nieuwe aanvragen.

U kunt hier direct online beschikbaarheid bekijken en reserveren

 

Tot snel bij Campers Brabant!

Den Bosch

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap