Referenties & Gastenboek

Graag horen wij hoe u het huren van onze campers heeft ervaren, zodat wij continue onze service kunnen en mogen verbeteren. Ook uw reisavonturen en tips worden zeer gewaardeerd.
Is er toch iets niet gegaan zoals het hoort, of voor verbetering vatbaar, geef ons dan aub eerst even de gelegenheid dit op te lossen.
Graag horen we van u.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht om berichten niet te publiceren.
14 berichten.
Margriet & Arnoud Margriet & Arnoud uit Nuenen schreef op oktober 14, 2018:
Voor ons de eerste keer met een camper op vakantie. Vrienden hadden ons Campers Brabant aanbevolen en terecht. Hartelijke ontvangst, heldere voorwaarden, goede uitleg, comfortabele en goed uitgeruste camper. Prettige afhandeling van een kleine schade. Als we weer een camper willen huren, komen we zeker terug bij Campers Brabant.
Richard Jouvenaar Richard Jouvenaar uit Sint Michielsgestel schreef op september 24, 2018:
Ook wij zijn alweer in juni een weekje op stap geweest met de Dreamer. Een heerlijke ervaring zo'n camper en heel goed wegwijs gemaakt door Huub en Monique. Een echte aanrader!!
Esther Esther uit โ€˜s-Hertogenbosch schreef op september 23, 2018:
Heerlijk zoโ€™n week op stap met de Dreamer naar de Vogezen. Voor herhaling vatbaar mede dankzij de goede service van Huub & Monique van Campers Brabant !
Fam. van den Broek Fam. van den Broek uit Den Bosch schreef op juli 10, 2018:
Campers Brabant heeft een geweldige service, en betrokkenheid. De Campers zijn van zeer goede kwaliteit en tot op detail uitgerust. Afgelopen jaar voor eerste maal gehuurd en dit is dermate goed bevallen dat we dit jaar 2 keer huren voor een zorgeloze reis.
Van Avoort Van Avoort uit Gemert schreef op juli 4, 2018:
We hebben hier (voor het eerst) een camper gehuurd om 3 weken naar Noorwegen te gaan. Het was een zeer fijne en (bijna) nieuwe camper waar we meer dan tevreden mee waren! Ook erg vriendelijke mensen. Met lichte schade aan een buitenspiegel zijn we erg goed geholpen. Zeker een aanrader!!
Joop,Mike Luke en Joร‹l Joop,Mike Luke en Joร‹l uit s,hertogenbosch schreef op mei 31, 2018:
Super camper en super service van Huub en zijn vrouw. geweldige mooie week gehad met mijn kinderen en kleinzoon. deze twee mensen weten waar ze over praten en doen dit met volle overgave en plezier. bedankt en we komen zeker terug
Familie v/d Veerdonk Familie v/d Veerdonk schreef op oktober 5, 2017:
Naseizoen vakantie in Oostenrijk met de Sun Driver T 560. Genieten van het uitzicht.......
Arnout Pellen Arnout Pellen uit Breda schreef op juli 4, 2017:
Alles perfect geregeld. Fijne vakantie naar Scandinaviรซ.
Familie Brands Familie Brands uit Diemen schreef op juni 30, 2017:
Fantastische reis van 4 weken door Frankrijk, Portugal en Spanje. Alles is geweldig gegaan.
Familie Rijcken Familie Rijcken uit Wateringen schreef op juni 21, 2017:
Heerlijk vakantie gehad met twee super de luxe cross-over campers van campers Brabant.
Familie van Rijswijck Familie van Rijswijck uit Eersel schreef op mei 14, 2017:
Een impressie van onze vakantie met de Sun Driver T550 Via Oostenrijk (skiรซn) door naar het Garda-meer in Italiรซ.
Familie vermeij Familie vermeij uit Den Bosch schreef op mei 11, 2017:
Fantastische vakantie gehad met de Dreamer camperbus. Alles goed geregeld door campers Brabant.
Administrator Administrator uit Den Bosch schreef op mei 5, 2017:
De familie Hoppenbrouwers stuurde ons dit mooie plaatje van de Dreamer family select huurcamper vanuit Dordogne, Frankrijk
Danny Danny uit Arnhem schreef op november 30, 2016:
Kan niet wachten tot Campers Brabant de deuren opent in Maart.

 

Publicatie van referenties, feedback of response kan geweigerd worden als wij vinden dat het niet gepast is. Nogmaals hartelijk dank voor uw response, referenties en feedback,

Persoonlijke attentie
Familie bedrijf
Snel antwoord
Direct contact
Deel uw camper ervaring

Onze klanten:

Peter van Iersel
Peter van Iersel
21:15 22 Aug 18
We zijn drie weken met de Dreamer van Campers Brabant op vakantie geweest en dat is ons uitstekend bevallen. De Camper voldeed aan alle beloftes en verwachtingen en de service vanuit Den Bosch was ruim voldoende om probleemloos van onze vakantie te kunnen genieten. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel. Peter & Josรฉ
Christel Vermeulen
Christel Vermeulen
11:44 30 Jul 18
Camperverhuur bij Huub Moonen was een hele prettige ervaring. Zeer vriendelijk en makkelijk contact via tel en mail, alles wordt direct geregeld/uitgezocht en keurig contract. Hele fijne campervakantie gehad in Zweden. Eigen fietsen mee genomen maar fietsen huren is ook mogelijk. Camper rijdt lekker en voorzien van alle gemakken. Zeer aan te raden.
Anton van Rooij
Anton van Rooij
20:40 14 Jul 18
Eind vorig jaar een nagenoeg nieuwe Sundriver T550 gekocht bij Campers Brabant. We zijn uitermate tevreden met de geweldige camper die van alle gemakken is voorzien. De camper was niet van nieuw te onderscheiden en Huub en Monique hebben zich maximaal ingezet om de aankoop voor ons aantrekkelijk te maken. Inmiddels zijn we enkele keren op pad gegaan met de camper en hij voldoet uitstekend. Huub en Monique hartelijk dank voor jullie perfecte service. ๐Ÿ‘Œ
Fam van den Broek
Fam van den Broek
16:57 09 Jul 18
Campers Brabant heeft een geweldige service, en betrokkenheid. De Campers zijn van zeer goede kwaliteit en tot op detail uitgerust. Afgelopen jaar voor eerste maal gehuurd en dit is dermate goed bevallen dat we dit jaar 2 keer huren voor een zorgeloze reis.
Robin vd Avoort
Robin vd Avoort
18:37 29 Jun 18
We hebben hier (voor het eerst) een camper gehuurd om 3 weken naar Noorwegen te gaan. Het was een zeer fijne en (bijna) nieuwe camper waar we meer dan tevreden mee waren! Ook erg vriendelijke mensen. Met lichte schade aan een buitenspiegel zijn we erg goed geholpen. Zeker een aanrader!
Bekijk alle beoordelingen

Facebook