Nog comfortabeler op reis?
Selecteer onderstaande optionele pakketten, services en verzekeringen.

 

 

Camperverhuur opties:

Luxe lichtgewicht camper tuinset

Ruimtebesparend en lichtgewicht luxe tuinset

Voor €50,- per volledige huurperiode kunt u een luxe inklapbare eettafel van 90 x 70 cm met 5 stoelen bij huren. Deze tafel heeft een kunststof blad en 4 onafhankelijk verstelbare poten.Verder voorzien van een extra sterk aluminium frame met dwarssteunen. Dankzij de extra grote voetplaten is de tafel uiterst sterk en stabiel op iedere ondergrond.

Dit pakket bestaat uit:
4 persoons opklapbare eettafel plus 1-5 stoelen (afhankelijk van het aantal personen)

Luxe lichtgewicht camper oprolbare tafel en opvouwstoelen

Buscamper luxe ruimtebesparend tuinset

Voor €50,- per volledige huurperiode kunt u voor nog kleinere buscampers een luxe 4 persoons oprolbare camping tafel met 5 opklapbare stoelen bij huren. De tafel is vrijwel helemaal gemaakt van aluminium en zeer eenvoudig in gebruik.Deze roltafel en stoelen worden geleverd met een handige draagtassen om de tafel en stoelen eenvoudig mee te kunnen nemen.

Dit pakket bestaat uit:
4 persoons roltafel plus 1-5 vouwstoelen (afhankelijk van het aantal personen)

Te huur bij campers Brabant origineel Beckers truck navigatie systeem

Truck Navigatiesysteem

Voor € 50,- per volledige huurperiode huurt u deze zeer handige en gebruiksvriendelijke Truck & Camper navigatiesysteem. Dit systeem houdt rekening met de hoogte, lengte en gewicht van uw camper, en zorgt dus voor een nog hogere mate van veiligheid en comfort. Verder kunt u direct de campersite locaties invoeren en dus zonder zorgen bij uw camping arriveren. Eventueel kunt u van te voren geplande route importeren (alleen via TomTom). Dankzij de ingebouwde bluetooth kunt u ook DIRECT handsfree telefoneren! een must voor iedere camper liefhebber.

Vouw fietsen te huur bij campers Brabant

Lichtgewicht vouwfietsen

Voor € 40,- per week kunt u uw vakantie nog aangenamer maken met deze lichtgewicht 20 inch opvouwbare fietsen met 6 versnellingen. Zeer goed te gebruiken voor een heerlijk fietstochtje of om eventjes boodschappen doen zonder de camper mee te moeten nemen.
Gezellig samen fietsen? Twee lichtgewicht 20 inch opvouwbare fietsen met 6 versnellingen voor € 75,- per week.

 

– stalen frame met lage instap – opstaphoogte: 28cm – gewicht: 14,9 kg
– 6 Shimano gripshift versnellingen – V-brakes voor en achter – aluminium remgrepen
– aluminium velgen  – opklapbare pedalen
– afmetingen in opgevouwen toestand: 80 x 24 x 55 cm (l x b x h)

Vouw fietsen te huur bij campers Brabant

Elektrische vouwfietsen

Voor € 75,- per week kunt u uw vakantie nog aangenamer maken met deze lichtgewicht electrische opvouwbare fiets. Zeer simpel op te vouwen, optimale ondersteuning bij bergachtige gebieden en ontzettend handig om de omgeving met een actieradius van 50km rond de camperplaats te ontdekken. Zonder auto en parkeer problemen.
Gezellig samen fietsen? Aanbieding twee lichtgewicht opvouwbare elektrische fietsen voor maar € 130,- per week.

 

– Aluminium frame met lage instap – opstaphoogte: 28cm – gewicht: 21 kg
– 3 Shimano gripshift versnellingen – V-brakes voor en achter – aluminium remgrepen
– aluminium velgen  – opklapbare pedalen
– afmetingen in opgevouwen toestand: 80 x 24 x 55 cm (l x b x h)

Handdoekenset

Genieten in luxe, zeker met de optionele handdoekenset van Campers Brabant. Het luxe handdoekenpakket bestaat uit 2 washandjes, 2 handdoeken van 50×100 cm en 1 badhanddoek van 70×140. Wij leggen het pakket voor u klaar in de camper voor slechts € 20,00 per persoon.

Verzekeringen

Afkoop eigen risico camperverzekering

De campers van Campers Brabant zijn goed verzekerd. Elke camper die wij verhuren is WA + Casco verzekerd inclusief pechhulp. U heeft bij deze verzekering een eigen risico van € 1000,00 per schadegeval. U kunt dit eigen risico ook direct bij een verzekeraar voor een klein bedrag per dag verzekeren.

Wij verwachten dat u zeer netjes en zorgvuldig met onze campers omgaat. Mocht er desondanks toch iets sneuvelen/vermissen of schade ontstaan door u of een ander en wij dit inhouden op de borg, dan kunt u dit eventueel verhalen op de verzekeraar.
U voorkomt dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet dus altijd van een compleet onbezorgde campervakantie.

Afkoop eigen risico Allianz    – Direct afsluiten

Afkoop eigen risico Europeesche   – Direct afsluiten

Copy link
Powered by Social Snap