Hieronder staan de meest gestelde vragen.
Staat uw vraag er niet bij, stuur ons dan even een berichtje of bel ons even.

Algemeen

Welke camper is het meest geschikt voor ons?

Op onze verhuurpagina kunt u eerst bekijken welke campers nog beschikbaar zijn tijdens uw vakantiedata. Verder ziet u ook het aantal zitplaatsen met veiligheidsriem en het aantal slaapplaatsen conform uw gezinssamenstelling. Daarna is het een kwestie van smaak en camper layout. Mocht u twijfelen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen

Kan ik vooraf de camper komen bekijken?

Ja, dit is uiteraard mogelijk mits de camper niet verhuurd is. Graag vooraf even bellen, zodat wij een bezichtiging kunnen inplannen aangezien wij niet altijd aanwezig zijn.

Kosten & Betaalregeling

Betalingen

Uw reserveringsaanvraag wordt door ons gecheckt en na beschikbaarheid sturen wij u een email confirmatie en dient de huurder per omgaande 20% van de totale huursom te betalen, zodat wij de camper definitief voor u reserveren. Restant van totale huursom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode op onze rekening te staan. Mocht de aanvraag en confirmatie binnen 6 weken van aanvang huurperiode tot stand komen dan dient totale huursom per omgaande te worden voldaan.

 

De waarborgsom zijnde €1000,00 euro dient overgemaakt en zichtbaar te zijn op onze KNAB bankrekening: NL15 KNAB 0255500254 bij aanvang huurperiode. Eventueel kan waarborgsom ook cash op kantoor worden voldaan. Graag van te voren even aangeven. (geen pin mogelijkheid).

Campers Brabant rekent éénmalig schoonmaakkosten buitenkant camper €85,00 euro. (klant hoeft de buitenkant niet schoon te maken)
Zie: Algemene huurvoorwaarden

 

Brandstof- toilet- en gas kosten

De camper wordt door verhuurder met een volle brandstoftank geleverd en door huurder ook met volle brandstoftank weer ingeleverd.

Verhuurder levert ook een volle gasfles en vloeistof voor chemisch toilet, dat meestal voldoende is voor de gehele huurperiode.

Vrije kilometers

1200 vrije kilometers per week zijn in de huurprijs inbegrepen. Extra kilometers a € 0,25 per kilometer.
Bij drie aaneengesloten weken huur is het kilometer vrij.

 

 

Borg

Voor al onze campers vragen wij vooraf een waarborgsom. De waarborgsom van € 1000,= dient ruim van te voren overgemaakt te worden op ons bankrekeningnummer, en moet zichtbaar zijn op onze rekening als de verhuurperiode begint en u de camper komt ophalen.

 

Uiterlijk bij aanvang van de huurperiode (ophalen camper) kan de borg ook via pin of cash op kantoor worden voldaan. Maar graag wel ruim van te voren aangeven.

Afkoop eigen risico: U kunt nu ook direct voor enkele euro’s per dag uw eigen risico afkopen. U betaald nog steed vooraf de borg aan ons, maar bij eventuele schade en inhouding van gehele of gedeeltelijke borg, kunt u dit bij de verzekering terug claimen.

Huur- en annuleringsvoorwaarden

Wisseldagen

De huurperiode begint op zaterdag na 11.00am en eindigt op vrijdag voor 18.00pm. Uw vakantie kent dus geen ophaal en terugbreng stress.

U begint uw campervakantie rustig op de zaterdagochtend en u hebt de gehele dag om te laden en te rijden. Tevens bij het terugbrengen op de Vrijdag hebt u alle tijd om de camper leeg, schoon en volgetankt te retourneren. Mocht de camper eventueel eerder terugkomen van vorige verhuurder en u graag wat eerder wil vertrekken dan is dat geen probleem. We proberen altijd met uw vakantiewensen rekening te houden.

Minimale eisen camperhuur

Om onze nieuwste modellen campers te huren dient de bestuurder minimaal 23 jaar te zijn en min. 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B en geldig paspoort. Wij controleren deze documenten met officiële instanties. (zie privacy beleid)

Minimale huurperiode is 7 dagen. Geen weekenden.

 

 

De bestuurder dient bij het gebruik van de camper alle instructies die door Campers Brabant zijn verstrekt op te volgen en de algemene verhuurvoorwaarden te lezen en respecteren.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering dient altijd telefonisch of via e-mail te geschieden en u dient altijd van ons een ontvangstbevestiging/confirmatie te ontvangen. De datum op onze confirmatie geld als datum van annulering.

Wij raden u altijd aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten om financiële risico’s te vermijden. Dit kunt u direct op onze website via Allianz verzekeringen regelen. (verzekering nu afsluiten)

Annuleringskosten:
* 12 weken of langer voor aanvang van de huurperiode: Geen kosten
* Tussen 12 en 4 weken voor aanvang van de huurperiode: 20% van de huursom.
* Binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode: 100% van de huursom.

Zie ook onze algemene huurvoorwaarden

Huisdieren

Huisdieren zijn absoluut niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Campers Brabant. Graag even telefonisch contact opnemen mocht u graag een klein huisdiertje willen meenemen.

Roken

Roken in de camper is absoluut niet toegestaan. De camper word ook verhuurd aan niet-rokers, dus graag respect voor anderen.
We hanteren een boete van 500 euro.

 

 

Zie algemene voorwaarden

Schoonmaak & Retourneren

U dient de camper in dezelfde staat terug te brengen als dat u deze heeft ontvangen. Dit houd in afleveren met volle brandstoftank, lege schoonwatertank, lege vuilwatertank, lege en schone toilet, lege en schone koelkast, vaat gewassen en de camper van binnen volledig schoongemaakt, gereinigd en geveegd.

De buitenkant van de camper wordt door de verhuurder uitgevoerd met speciale stoom-apparatuur en de kosten hiervoor a Euro 85,= zijn al bij verhuur in rekening gebracht. Dit geeft tevens de garantie dat volgende huurder geen beschadigingen heeft die wij over het hoofd hebben gezien.

Ongeval en schade

Pech onderweg

Alhoewel wij alleen nieuwe of jong gebruikte campers verhuren kan het toch voorkomen dat u pech onderweg krijgt.
Dit kan iets kleins zijn wat u plaatselijk door een erkend garage bedrijf kan laten repareren en niet meer kost dan €125,= (Graag een nota op naam van Campers Brabant en wij vergoeden deze kosten).
Mocht de camper zodanig pech hebben dat deze niet meer bruikbaar is voor komende vakantie periode en u uw weg niet meer kunt vervolgen dan kunt u via onze verzekeraar om hulp vragen. Als de mogelijkheid er is zal men u een vervangende camper aanbieden. Mocht er in het hoofdseizoen geen reserve camper beschikbaar zijn dan zal men u een ander alternatief bieden.

U kunt het beste direct ook even contact met ons opnemen via chat of telefoon. Wij kunnen u dan adviseren/begeleiden en zorgen dat u snel weer uw weg kunt vervolgen.

Schade of diefstal

Bij iedere aanrijding/schade dient de lokale politie te worden ingeschakeld en dient het Europese schadeformulier te worden ingevuld. Tevens dient de huurder zo spoedig mogelijk, doch binnen 4 uur verhuurder telefonisch op de hoogte te stellen.

De huurder mag noodzakelijke reparaties tot € 125,00 uit laten voeren. Dit dient te geschieden bij een deskundige herstelinrichting, liefst een Citroen of Fiat dealer. Voor reparaties die dit bedrag te boven gaan, dient te allen tijde eerst contact met verhuurder te worden opgenomen. Op naam van Campers Brabant gestelde originele en gespecificeerde nota’s worden na afloop van de huurperiode aan de huurder gerestitueerd.

Schade aan het interieur, radio/cd, luifel en fietsenrek is voor risico van de huurder. Alsmede rijden onder invloed, het laten besturen door niet bevoegde personen, inbeslagname, drugsvervoer, overstroming, het vernielen van interieur enz. Alle kosten voortvloeiend uit bovenstaande komen ten koste van huurder.

Verhuurder zal na schade waarbij de camper gerepatrieerd moet worden onze verzekering inschakelen, waarbij zij vervangend vervoer ter plaatse voor u zullen regelen. Uw vakantie is bij ons in goede handen.

Zie onze algemene huurvoorwaarden.

Wat wordt door onze verzekering gedekt

De camper is WA + Casco verzekerd. Er geldt standaard een eigen risico van € 1.000,00 per gebeurtenis, welke bij schade in binnen- en buitenland in rekening wordt gebracht bij de huurder en vooraf als borg wordt geïnd.
Er zijn enkele uitzonderingen op deze regel:
A) Bovenhoofdse schade geld een eigen risico van € 1.500,00 per gebeurtenis.
B) Diefstal of vermissing van het voertuig geldt een eigen risico €2.000,00 per gebeurtenis.
Groene kaart wordt bij de camper geleverd.

Schade die ontstaan is door het rijden onder invloed of het laten rijden van niet bevoegde personen, verkeersboetes, verkeerd tanken, verkeerd vullen watertank en ander oneigenlijk gebruik worden in rekening gebracht door de verhuurder aan de huurder.

Verzekeringsvoorwaarden liggen bij ons op kantoor ter inzage.

Verder gelden ook onze algemene huurvoorwaarden waarin de belangrijkste clausules staan vermeld.

Facebook