Over ons

Campers Brabant is een jong bedrijf ontstaan uit passie voor reizen en avontuur. We zijn een klein familiebedrijfje waardoor wij veel persoonlijke aandacht en attentie aan onze klanten kunnen geven.
Het is onze missie om U een onvergetelijke campervakantie te bezorgen. Dat begint al bij ons in ’s-Hertogenbosch onder het genot van een kopje koffie en een Bossche bol.

Passie voor reizen

Al sinds tientallen jaren is reizen onze grootste hobby en passie. Na enkele jaren in het Caribisch gebied en Latijns Amerika te hebben gewoond en gewerkt, werd het tijd om nu eens Europa te verkennen. Hierbij kwamen wij in contact met luxe, avontuurlijke kampeerders die met eigen camper geweldige ontdekkingen deden. We besloten al snel om ook op deze manier Europa en zijn meren, stranden, parken en rivieren te gaan ontdekken. Graag nodigen wij anderen uit om ook eens deze vorm van ultieme vrijheid in luxe te ervaren.

Service en Comfort

Graag denken wij na over hoe wij ons kunnen onderscheiden, en welke services wijzelf heel belangrijk vinden. Dit heeft geresulteerd in een aantal extra service pakketten die u optioneel kunt reserveren tijdens uw boeking. Met deze pakketten hebt u veel minder stress voor en tijdens uw vakantie. Lees hier wat wij bieden.

Loyaliteit programma

Graag doen wij iets terug voor onze klanten die regelmatig van ons huren en met zorgvuldigheid omgaan met onze nieuwe campers, zodat ook anderen in een schoon en frisse camper kunnen reizen. Ons loyaliteit programma bied zeer aantrekkelijke kortingen en extra’s.

Try before you Buy

Graag nodigen wij U uit om één van onze nieuwe SUN DRIVER campers te reserveren via onze online reserveringsagenda. U kiest daarbij ook de optionele pakketten en wij confirmeren uw reservering binnen 24 uur. Wij helpen U graag op weg en zelfs onderweg zijn wij bereikbaar. Mocht de vakantie en camper U zo goed bevallen dat U besluit om de camper aan te kopen. Dan vergoeden wij de huurprijs.

 

 

Hieronder een kleine collage…..

Onze klanten:

Peter van Iersel
Peter van Iersel
21:15 22 Aug 18
We zijn drie weken met de Dreamer van Campers Brabant op vakantie geweest en dat is ons uitstekend bevallen. De Camper voldeed aan alle beloftes en verwachtingen en de service vanuit Den Bosch was ruim voldoende om probleemloos van onze vakantie te kunnen genieten. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel. Peter & José
Christel Vermeulen
Christel Vermeulen
11:44 30 Jul 18
Camperverhuur bij Huub Moonen was een hele prettige ervaring. Zeer vriendelijk en makkelijk contact via tel en mail, alles wordt direct geregeld/uitgezocht en keurig contract. Hele fijne campervakantie gehad in Zweden. Eigen fietsen mee genomen maar fietsen huren is ook mogelijk. Camper rijdt lekker en voorzien van alle gemakken. Zeer aan te raden.
Anton van Rooij
Anton van Rooij
20:40 14 Jul 18
Eind vorig jaar een nagenoeg nieuwe Sundriver T550 gekocht bij Campers Brabant. We zijn uitermate tevreden met de geweldige camper die van alle gemakken is voorzien. De camper was niet van nieuw te onderscheiden en Huub en Monique hebben zich maximaal ingezet om de aankoop voor ons aantrekkelijk te maken. Inmiddels zijn we enkele keren op pad gegaan met de camper en hij voldoet uitstekend. Huub en Monique hartelijk dank voor jullie perfecte service. 👌
Fam van den Broek
Fam van den Broek
16:57 09 Jul 18
Campers Brabant heeft een geweldige service, en betrokkenheid. De Campers zijn van zeer goede kwaliteit en tot op detail uitgerust. Afgelopen jaar voor eerste maal gehuurd en dit is dermate goed bevallen dat we dit jaar 2 keer huren voor een zorgeloze reis.
Robin vd Avoort
Robin vd Avoort
18:37 29 Jun 18
We hebben hier (voor het eerst) een camper gehuurd om 3 weken naar Noorwegen te gaan. Het was een zeer fijne en (bijna) nieuwe camper waar we meer dan tevreden mee waren! Ook erg vriendelijke mensen. Met lichte schade aan een buitenspiegel zijn we erg goed geholpen. Zeker een aanrader!
Bekijk alle beoordelingen

Facebook