Over ons

Campers Brabant is een jong bedrijf ontstaan uit passie voor reizen en avontuur. We zijn een klein familiebedrijfje waardoor wij veel persoonlijke aandacht en attentie aan onze klanten kunnen geven.
Het is onze missie om U een onvergetelijke campervakantie te bezorgen. Dat begint al bij ons in ’s-Hertogenbosch onder het genot van een kopje koffie en een Bossche bol.

Passie voor reizen

Al sinds tientallen jaren is reizen onze grootste hobby en passie. Na enkele jaren in het Caribisch gebied en Latijns Amerika te hebben gewoond en gewerkt, werd het tijd om nu eens Europa te verkennen. Hierbij kwamen wij in contact met luxe, avontuurlijke kampeerders die met eigen camper geweldige ontdekkingen deden. We besloten al snel om ook op deze manier Europa en zijn meren, stranden, parken en rivieren te gaan ontdekken. Graag nodigen wij anderen uit om ook eens deze vorm van ultieme vrijheid in luxe te ervaren.

Service en Comfort

Graag denken wij na over hoe wij ons kunnen onderscheiden, en welke services wijzelf heel belangrijk vinden. Dit heeft geresulteerd in een aantal extra service pakketten die u optioneel kunt reserveren tijdens uw boeking. Met deze pakketten hebt u veel minder stress voor en tijdens uw vakantie. Lees hier wat wij bieden.

Loyaliteit programma

Graag doen wij iets terug voor onze klanten die regelmatig van ons huren en met zorgvuldigheid omgaan met onze nieuwe campers, zodat ook anderen in een schoon en frisse camper kunnen reizen. Ons loyaliteit programma bied zeer aantrekkelijke kortingen en extra’s.

Try before you Buy

Graag nodigen wij U uit om één van onze nieuwe SUN DRIVER campers te reserveren via onze online reserveringsagenda. U kiest daarbij ook de optionele pakketten en wij confirmeren uw reservering binnen 24 uur. Wij helpen U graag op weg en zelfs onderweg zijn wij bereikbaar. Mocht de vakantie en camper U zo goed bevallen dat U besluit om de camper aan te kopen. Dan vergoeden wij de huurprijs.

Ben zeer geïnteresseerd om als één van de eersten dit nieuwe model Sun Driver uit te proberen deze zomer. 🙂

Dhr. Schrijvers

Fantastische camper vakantie gehad en van begin tot het einde zeer professioneel geholpen….

Fam. Franke

Facebook