Sun Drivers revolutionair concept

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Achter het merk Sun Driver staat de S.E.A. groep en heeft meer dan 35 jaar ervaring in camper technologie en is al 60 jaar actief in deze branch. In 2016 is Sun Driver onderdeel geworden van Rapido en P.L.A..
De Sun Driver camper modellen (samen met andere nieuwe campers) worden al jaren in Italië gefabriceerd en doordat onze Nederlandse importeur rechtstreeks in contact staat met de fabriek, zijn er diverse modificaties doorgevoerd en willen wij u graag kennis laten maken met dit revolutionaire concept.

 

Stap in de wereld van SUN DRIVER CAMPERS

Met een Sun Driver camper wordt het rondreizen in een nieuwe camper pas echt heel veilig en luxe. 9 campermodellen die standaard met omvangrijke veiligheidscomponenten zoals: ABS, traction, cruise control, EBD en passagiers airbag standaard zijn uitgevoerd. Als basis chassis dient de zeer sterke Citroën Jumper 130pk met roetfilter en Euro 6 norm. (110pk voor de kleinere A 591) Met drie alkoof en zes half integralen cross-over modellen, zijn deze nieuwe campers allen standaard opgebouwd uit hoogwaardige materialen en voor een ongekend LAGE prijs t.o.v. concurrenten

Alle voordelen op een rij

 • Hoogste aanspraak op veiligheid met de standaard geleverd SAFETY-PACK
  • Traction + Cruise control + Airbag passagier + remkrachtverdeler EBD
 • De buitenwanden + dak van de camper zijn volledig opgebouwd uit kunststof (GFK)
  • Hoge weerstand tegen hagelschade, veel minder krassen/deuken en corrosie bestendig.
 • Bodem en binnenwerk van de wanden zijn gemaakt van robuust hechthout
  • watervast, geen aantasting door vocht, en waar nodig aluminium of kunststof.
 • Bodem, buitenwanden en dak zijn extra verstevigd t.o.v. vergelijkbare concurrenten
  • extra stevige vloeren met tussenbalken (dak: 35mm, wand: 34,5mm, vloer: 70mm)

– Alle nieuwe camper modellen zijn verder standaard o.a. voorzien van: + Dubbele airbags + ABS, AIRCO, EBD en downhill Rembeschermer (RBS) + Euro 6 norm + Bandendruksensoren + Verwarmde en elektrisch verstelbare buitenspiegels + In kleur gespoten bumpers + Mistlampvoorbereiding + Radiovoorbereiding + Keuze uit Citroën of Fiat onderstel met motorvarianten van 110 tot 180pk!! Uw

Sun Driver camper is dus ongekend duurzaam en als onderdeel van RAPIDO groep heeft deze een verhoogde restwaarde en dus minder afschrijving. Wij rekenen graag voor u uit wat dit u bespaart!

Wij zijn nogmaals net als anderen erg onder de indruk van de prijs/kwaliteit verhouding, en leggen dit graag aan u uit. Mocht uw interesse in deze nieuwe camper zijn gewekt,neem dan even contact met ons op. We hebben ook vanuit ons verhuur programma regelmatig nieuwe campers te koop.

Maak een vrijblijvende afspraak en bekijk al onze modellen, Koffie en Bossche bol staan klaar!

 

Facebook